desk screens DESK 760 interiors task chairs WIND (2) HQ

Akustiske bordskærme

Akustiske bordskærme til skriveborde eller lydabsorberende bordskærme kan bidrage til at løse visse typer af lydproblemer ved at reducere efterklang og støjrefleksioner, der kan opstå på eller omkring skriveborde eller andre arbejdsstationer. En akustisk bordskærm eller en akustisk sidebordskærm kan især hjælpe med at absorbere støj og forbedre akustikken i et rum. Når man arbejder ved et skrivebord kan man opleve, at lyden fra ens egen stemme eller andre lyde i reflekteres af bordoverflader, vægge og andre hårde overflader i rummet. Når lyd reflekteres, kan det være distraherende og nedsætte produktiviteten, både for personen der arbejder ved bordet og kollegaer ved andre borde.

desk screens PET ROUND interiors HQ 2
desk screens PET ROUND task chairs SURF interiors 0 (HQ)

En lyddæmpende skærm kan hjælpe med at reducere efterklang og støjrefleksioner, da den er opbygget af lydabsorberende materialer hvilket vil reducere støjen på en specifik arbejdsstation. Dette kan skabe en mere behagelig arbejdsplads og forbedre trivslen og produktiviteten hos medarbejderne. Det kan også være en mere omkostningseffektiv løsning i forhold til at implementere en større akustisk løsning i hele rummet.
Da bordskærmen er et mindre og mere specifikt fokuseret produkt, kan det være mere økonomisk at implementere og installere.

desk screens MODUS interiors sit-stand desks ONE task chairs MOON HQ (1)-min

Dog skal du være opmærksom på, at akustiske bordskærme ikke er en løsning på alle typer af lydproblemer. Hvis der er alvorlige akustiske problemer i rummet, kan der kræves en mere omfattende løsning såsom akustiske loftpaneler, vægpaneler eller rumdelere.

desk screens DESK 760 interiors sit-stand desks EASY towers NOVA (1) HQ

En akustisk bordskærm kan hjælpe med at reducere efterklang og støjrefleksioner, da den er designet til at absorbere lyd og reducere støjen på en specifik arbejdsstation. Dette kan skabe en mere behagelig arbejdsplads og forbedre trivslen og produktiviteten hos medarbejderne.

desk screens MODUS interiors sit-stand desks ONE task chairs WIND HQ
desk screens PET ROUND interiors 3 (HQ)

Akustiske bordskærme findes i mange forskellige farver og stoffer. Nogle skærme er fleksible, så du kan sætte dem i den højde, du ønsker, mens andre har en fast højde. Typisk findes bordskærme i to udgaver – en frontmonteret skærm hvor noget af skærmen går under bordet og en topmonteret skærm hvor skærmen går fra bordpladen og op. Fordelen med en frontmonteret skærme, hvor noget af skærmen går under bordet, er at så dække den også hvis man sidder to overfor hinanden og det bordskærmen sidder bliver løftet op.

desk screens PET ROUND task chairs SURF interiors 1 (HQ)

Vi har her vist nogle eksempler – hvis du vil vide mere så ring på 88 82 70 05 eller skriv på info@office2go.dk