2323

Skærmrum

Akustiske skærmrum kan være en god ide i forskellige situationer, hvor der er behov for at skabe en støjsvag og akustisk adskilt zone til at afholde møder eller arbejde koncentreret. Et akustisk skærmrum kan være en god løsning i storrums kontorer, hvor der er behov for et ekstra mødelokale, eller hvor der er brug for at skabe en midlertidig adskilt zone til at arbejde i. Skærmrummet kan skabe en lyddæmpende zone, hvor man kan afholde møder eller arbejde uforstyrret af støj og afbrydelser fra omgivelserne.

13_Lense
18_Shuttle
432421

Et akustisk rum kan være en god ide, hvis der er behov for en fleksibel løsning, der kan flyttes rundt efter behov. Skærmrummet er mere mobil og flytbar, så det kan flyttes til forskellige steder og positioner i kontoret, hvilket gør det nemt at tilpasse og ændre rumopdelingen efter behov. Akustiske skærmrum dæmper ikke lyden så godt som en lydboks, men den er meget mere fleksible og koster noget mindre end en decideret lydboks. Så denne kan være et godt alternativ til en lydboks.

acoustic furniture JAZZ SILENT BOX interior HQ (2)-1
acoustic furniture JAZZ SILENT BOX interior HQ (3)-1
3r32

De akustiske skærmrum kan indrettes på mange forskellige måder. Med sofaer, mødeborde og stole, højstole mm. AV-udstyr kan også monteres til præsentationer og online møder.

Skærmrummene kan laves i mange forskellige farver og stoffer. Du kan kombinere disse på uendelige antal måder, så I kan få den skærmrum som I ønsker. Samtidig kan skærmrummet være med til at reducere lydniveauet i storrumskontoret, da den er opbygget af akustiske skærme, der udover den lydisolerende effekt, som den har, når du sidder inde i den også er med til at sænke støjniveauet i storrumskontoret som helhed.

2424
Elf 2
Elf 1
zone_privat_land
AGS181+AGS183
AGS181(2)+AGS182+AGS183

Vil du vide mere om mulighederne så kontakt os på 88 82 70 05 eller skriv på info@office2go.dk