3253534ge

Akustiske skærmvægge

Akustiske skærmvægge eller lyddæmpende skærmvægge kan være en god ide i forskellige scenarier, hvor der er behov for at reducere lydrefleksioner og støj mellem rum eller skriveborde. Hvis I har åbne kontorlandskaber, hvor flere personer arbejder eller holder møder, kan der forekomme et højt støjniveau og forstyrrende efterklang. I denne situation kan lyddæmpende skærmvægge være en effektiv løsning til at reducere støjniveauet og forbedre akustikken i rummet.

TOP screens FREE STANDING features TWIST_SIT giro mobi-min

Hvis I har åbne kontorlandskaber, hvor flere personer arbejder eller holder møder, kan der forekomme et højt støjniveau og forstyrrende efterklang. I denne situation kan lyddæmpende skærmvægge være en effektiv løsning til at reducere støjniveauet og forbedre akustikken i rummet.

screens FREE STANDING interiors high tables LIGHT HQ-min_2_11zon

Desuden kan akustiske skærmvægge være nyttige i åbne kontorlandskaber, hvor medarbejdere sidder tæt på hinanden og kan blive forstyrret af støj fra kollegaer. Skærmvægge kan i dette tilfælde fungere som barrierer og reducere støjniveauet og derved skabe mere private og støjsvage arbejdspladser.

screens FREE STANDING interiors occasional tables AMBER HQ (1)-min_3_11zon
screens FREE STANDING interiors occasional tables AMBER HQ (2)-min_4_11zon

Desuden kan akustiske skærmvægge være nyttige i åbne kontorlandskaber, hvor medarbejdere sidder tæt på hinanden og kan blive forstyrret af støj fra naboarbejdsstationer. Skærmvægge kan i dette tilfælde fungere som barrierer og reducere støjniveauet og derved skabe mere private og støjsvage arbejdspladser.

6456464
3253534ge

Det er også værd at bemærke, at akustiske skærmvægge ikke kun har en lydisolerende funktion, men også kan fungere som en visuel afskærmning og skabe en følelse af privatliv og adskillelse i åbne kontormiljøer. Samtidig kan den bruges som opslagstavle.

432423424

Disse gulvskærme kan fås i forskellige højder og bredde alt efter, hvordan du vil bruge skærmen. De kan også fås med hjul, så de nemt kan flyttes og bruges andre steder. Endelig fås de i rigtig mange forskellige farver og stoffer, så du kan individualisere dine skærme.

TOP screens FREE STANDING chairs TWIST_SIT interior (1)-min

Vi har her vist nogle eksempler – hvis du vil vide mere så ring på 88 82 70 05 eller skriv på info@office2go.dk