dsadsa

Høje sofaer

Høje akustiske sofaer er designet til at tilbyde både komfort og en vis grad af lydisolering. Disse sofaer med høj ryg er normalt konstrueret med specielle materialer og teknologier, der hjælper med at reducere lydgennemtrængningen og skabe et mere privat og støjdæmpende miljø.

sdas

De høje akustiske sofaer er gode i støjende miljøer som f.eks. åbne kontorområder, offentlige rum mm, hvor der er behov for at skabe en stille og afslappende atmosfære. I kan også sætte 2 sofaer overfor hinanden med et lille loungebord i mellem, og I kan næsten skabe et lille ”mødelokale”.

434453

Høje akustiske sofaer behøves ikke at være dyrere end almindelige sofaer. Men for dem der sætter pris på en støjdæmpende oplevelse og ønsker at skabe et privat og behageligt lydmiljø, kan disse sofaer være en god løsning.

434

Sofaerne kan designes i flere farver – typisk forskellige farver indvendig og eller udvendig og fra polyester til uld og læder. I har således mulighed for at skabe den sofa, I ønsker og den kan tilpasses et miljø I gerne have den stående i.

Vil du vide mere om mulighederne så kontakt os på 88 82 70 05 eller skriv på info@office2go.dk