scsc

Rumdeler, skyer mm

Akustiske rumdeler og ”skyer” er paneler og skyer der hænger ned fra loftet. Disse kan være en effektiv løsning på lydproblemer i rum, da de kan hjælpe med at reducere lydeksponeringen og skabe forskellige arbejdsmiljøer i større rum. I specielt store åbne kontorlandskaber kan lyden bevæge sig frit og skabe uønsket støj og efterklang. Dette kan føre til lydproblemer og gøre det vanskeligt at kommunikere og reducere arbejdseffektiviteten.

ccsc

Ved at placere rumdelere i rummet kan man skabe mindre arbejds- eller mødeområder og reducere mængden af lyd, der bevæger sig frit gennem rummet. Rumdelere er typisk designet med akustiske materialer, som kan absorbere lyd og reducere efterklangen i rummet, hvilket kan føre til et mere behageligt lydmiljø.

dasdasds
csc

Derudover kan rumdelere og akustiske skyer hjælpe med at skabe en mere visuel adskillelse mellem forskellige arbejdsområder og skabe mere privatliv i åbne kontormiljøer. Dette kan bidrage til at reducere distraktioner og forbedre produktiviteten. Endelig kan det være en fordel at panelerne og skyerne er monteret i loftet, hvilket i mange tilfælde gør at de fylder mindre.

ccds
sdc
Tryllesky_01
sdc

Rumdelere fås i mange forskellige designs og farver/stoffer. Bliv inspireret her og vil du vide mere så kontakt os på 88 82 70 05 eller skriv på info@office2go.dk